Bas-Armagnac 1988 Domaine Salié

Al 3 generaties lang is de familie Darroze op zoek naar een bijzondere schat: de eau de vie van het Armagnac-land, een concentratie van aroma's en smaken, uitdrukkingen en unieke karakters.    Unique Collection!

Mooie gouden kleur met bruine tinten. Een fruitige neus met sinaasappelschillen, droge abrikozen, kweepeerjam, vanille en kaneel. Een mooie balans in het gehemelte, met weer fruitige tonen en de afdronk erg pittig (peper, kruidnagel). Heel lang. 

 

€ 157  incl. BTW     bestellen kan via email :  luca.vins@belgacom.net

Bas-Armagnac Darroze 1985

Al 3 generaties lang is de familie Darroze op zoek naar een bijzondere schat: de eau de vie van het Armagnac-land, een concentratie van aroma's en smaken, uitdrukkingen en unieke karakters.     Bas-Armagnac 1985  .  

Bruine kleur met gouden tinten. Deze neus vertoont zowel kruidige (kruidnagel, peper), houtachtige (tabak, toast) als fruitige aroma's (pruim, kweepeer). In de mond is de aanval soepel, de tannines rond. Een mooie balans met een meer fruitig uiteinde (gekonfijte sinaasappelschil, rijpe abrikoos). Grandioos. 

€ 168 incl. BTW     bestellen kan via email :   luca.vins@belgacom.net

 

Bas-armagnac Francis Darroze 1959

Al 3 generaties lang is de familie Darroze op zoek naar een bijzondere schat: de eau de vie van het Armagnac-land, een concentratie van aroma's en smaken, uitdrukkingen en unieke karakters.

 "Boeket begint met zure geuren van tropisch fruit en groene appel. Tegen midpalate komt de smaak tot rust en biedt magere, bitterzoete en betoverende smaken van oude eik, vanille, koffieboon, boomsap, butterscotch en honing. Afdronk is heerlijk zoet en esdoornachtig." 

€ 585   incl. BTW      bestellen kan via email :    luca.vins@belgacom.net

 

 

Bestellen via email : luca.vins@belgacom.net    Gratis verzending vanaf 150 euro.

tel:  0479/ 67 13 46

Ontvang onze maandelijkse folder en stuur uw email adres naar :  luca.vins@belgacom.net