Cognac Frapin VS

Cognac Frapin VS  in Etui

Cognac ABK6 giftpack

Giftpack Cognac ABK6 VSOP met 2 glazen.

Cognac Frapin 15 Ans d'ages

Cognac Grande Champagne. 

1er Cru de Cognac

Bottled at the estate June 2019,  Cask Strength  45,3%

One bottle of 3000 bottles 

Limousin French Oak.

Cognac Frapin dégusteren

Cognac Frapin V.S.O.P.

Een unieke 100% Grande Champagne, Premier Cru

Deze prachtige cognac, de enige V.S.O.P. van 100% Grande Champagne, komt uitsluitend van het eigen wijndomein dat gelegen is in het hart van de Premier Cru van Cognac.

Deze goud- en amberkleurige cognac heeft een complex fruitig, druivig en floraal bouquet dat kenmerkend is voor de cognacs uit de Grande Champagne. Tevens bezit deze cognac een discrete vanilletoets, afkomstig van de tannines van de eiken vaten waarin deze cognac rijpt. Deze V.S.O.P. is heel evenwichtig met bloemige, fruitige tonen en een lang natalmende smaak die typisch is voor een 10-12 jaar gerijpte Grande Champagne.

Cognac Frapin Extra

Frapin Cigar Blend

The Cigar Blend van Cognac Frapin wordt slechts zes maanden gelagerd op nieuwe eikenhouten Limousin vaten voor tanine en vanille. Daarna rust ze minstens 15 jaar op gebruikte rode Limousin vaten op de vochtige klei vloer. Deze vaten geven de Cognac de warme kleur. Vervolgens worden oudere toegevoegd en rijpt de Cigar Blend nog minimaal een paar jaar op de zolders. 

Specerijen: peper, vanille en nootmuskaat zijn herkenbaar in de smaak en oude port en cederhout (cigaarkistje) in de geur.

Cognac Frapin Plume

Openingsuren: 9u30 tot 12u00 & 14u00 tot 18u30 - Gesloten op zondag, maandag en dinsdag.

Bestellen via email kan ook. luca.vins@belgacom.net    Gratis verzending vanaf 120 euro.